Verzending

Bestellingen binnen Europa worden binnen twee werkdagen verzonden. Jouw bestelling wordt verstuurd via Post NL in een envelop met bubbeltjesplastic. De verzendkosten bedragen € 3,50. Als de bestelling meer dan € 50 bedraagt, verschijnt automatisch: gratis verzenden € 0,00. Sommige artikelen vanwege het formaat of gewicht worden verzonden als aangetekend pakketje. De verzendkosten hiervoor bedragen € 6,95 (binnen Nederland). Met de feestdagen is het bij Post NL drukker en kunnen we niet garanderen dat het pakketje binnen drie werkdagen in huis is. Daarom adviseren wij je om jouw cadeautjes tijdig te bestellen zodat ze zeker op tijd in huis zijn.

Retourneren

Elk “Original” 4EVER WITH EVERYONE artikel is uniek. Daarom kan het iets afwijken van de foto op de website. Verder zijn de materialen waar wij mee werken zorgvuldig geselecteerd. Het gebruikte goud- en zilverkleurige metaal is niet gemaakt van edelmetaal zoals goud of zilver. Deze metalen kunnen daarom in contact met water verkleuren (zoals b.v. regen/tijdens het afwassen). Dit geldt niet voor het kopje ”Echt Silver” deze armbandjes zijn wel gemaakt van edelmetalen.’

Mocht je iets willen retourneren, dan gaat dit als volgt:
Als het artikel bij ontvangst niet naar wens is, moet dit binnen 14 dagen na ontvangst worden gemeld via onderstaand formulier. Vermeldt het ordernummer en welk artikel je wilt retourneren. Na ontvangst van de bestelling dien je het artikel waarover je niet tevreden bent binnen 14 dagen in de originele verpakking ongedragen aan ons terug te sturen.

Het retour sturen van ontvangen producten geschiedt op risico van de klant. Wij adviseren alles aangetekend te versturen (€ 7,00). Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt. Graag een briefje in het pakket meesturen met daarin jouw wens, naam, ordernummer, totaalbedrag en bankgegevens zodat we je snel van dienst kunnen zijn. Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in de originele verpakking, niet gedragen en zonder beschadigingen zal het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, worden vergoed. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product verricht.

Retour adres:

4EVER WITH EVERYONE
Oosteinde 13 1h
1017 WT Amsterdam
The Netherlands

CONTACT

 

Heb je een vraag over de voorraad van een uitverkocht artikel, levertijd van jouw bestelling of iets anders? Klik dan hier, om direct antwoord te krijgen op jouw vraag. Staat jouw antwoord toch niet tussen de veel gestelde vragen? Stuur dan een mailtje naar: info@4everwitheveryone.com.

Retouren