Hoe kan ik mijn artikel retourneren?

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachte had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Volg de onderstaande stappen om je retour of ruiling te doen.

Stap 1 Aanmelden Retour

Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@4everwitheveryone.com vermeld daarin je naam, ordernummer, product en reden van retour (niet verplicht).

Stap 2 Retour sturen

Vervolgens kun je het retour (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres. Wij dienen de retour binnen 14 werkdagen na orderdatum ontvangen te hebben. Mocht je retour buiten dit termijn bij ons retour komen dan ontvang je van ons een giftcard ter waarde van het retour gekomen bedrag. 4EVER WITH EVERYONE Oosteinde 13 1h 1017 WT Amsterdam The Netherlands LET OP: Vergeet de factuur en reden van retour niet bij je retour te voegen.

Stap 3 Ontvang creditnota

Als wij jouw retour hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het geld terug op de bankrekening waar ook mee betaald is.
  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
  • De kosten van retourzending zijn voor de afzender.
  • Het product moet teruggestuurd worden in een bubbeltjes envelop, zodat het niet kan beschadigen.
  • Sample Sale items kunnen NIET worden geretourneerd.
  • We adviseren om het artikel met track and trace(€3,95) te verzenden, mocht je het met een postzegel verzenden is het eigen risico als het product kwijt raakt.
Heb je nog meer vragen over retourneren of ruilen? Kijk dan onderaan de pagina op ZENDEN & RETOURNEREN.